Notícies

01/12/2015

TORRESCÀMARA s'adjudica les obres del CEIP Regina Violant en Almassora

Les obres tenen un pressupost de 4,3 milions d'euros
 
TORRESCÀMARA ha estat adjudicatària de les "Obres al Centre d'Educació Infantil i Primària nº 5 Regina Violant a Almassora", promogudes per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, per un import de 4,3 milions d'euros i un termini d'execució de 18 mesos.
L'edifici se situa en una parcel·la de 10.670 m2, dels quals 9.502 m2 són ocupats pel nou centre i 1.168 m2 pel pavelló municipal nº 2 ja existent i que és adscrit al centre com gimnàs.
Planta_01
L'edifici es compon de planta baixa, de 4.875 m2 (incloent el pavelló nº2 preexistent), planta primera, de 1.752 m2, i una planta segona exclusiva per a accés a coberta, de 14 m2.
Es tracta d'una edificació en U en la qual en l'extrem Sud, en planta baixa, s'ubiquen les aules, serveis, usos específics i comuns d'educació infantil, a l'extrem Nord se situen les aules, serveis, usos específics i comuns de educació primària, en dues plantes, baixa i primera. A l'extrem nord-oest, adossat al bloc de primària, es troba el pavelló nº2 gimnàs. Al centre de l'edifici, de planta baixa, se situen els usos complementaris de menjador i cuina, així com els usos d'administració i els serveis generals.